Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας και είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 για Ποιότητα και Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Μονάδα προπάχυνσης

Διαθέτουμε και λειτουργούμε σύγχρονη μονάδα προ-πάχυνσης στο Carboneras, κοντά στην Almeria. Η μονάδα μας ακολουθεί όλα τα πρότυπα της τοπικής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας για αειφόρες πρακτικές αλιείας.

Επειδή η μονάδα βρίσκεται δίπλα στο φυσικό πάρκο του Cabo de Gata, ο γόνος μας μεγαλώνει σε φυσικά καθαρό νερό. Το πάρκο είναι η μεγαλύτερη προστατευμένη παράκτια περιοχή της Ανδαλουσίας και η μοναδική περιοχή της Ευρώπης που έχει το ζεστό κλίμα της ερήμου.

Η εκτροφή του γόνου πιο κοντά στη φύση του τον βοηθά στην αρχική του ανάπτυξη και αυτό αποτελεί ένα έξτρα πλεονέκτημα που μεταφέρεται στους πελάτες μας.

Μονάδα πάχυνσης

Παράγουμε φρέσκα τσιπούρα και λαβράκι εμπορεύσιμου μεγέθους σε φάρμα ανοιχτής θαλάσσης που βρίσκεται στο San Pedro Del Pinatar, 100 χλμ. βόρεια της Almeria.

Η φάρμα μας έχει ετήσια παραγωγική δυναμικότητα 1.000 τόνων και είμαστε σε διαδικασία επέκτασής της.

Η μονάδα βρίσκεται σε δυνατά ρεύματα ώστε τα ψάρια να κολυμπούν σε άφθονο θαλασσινό νερό. Η ανάπτυξή τους σε συνθήκες κοντά στις φυσικές εξασφαλίζει και την εξαιρετική τους ποιότητα.